Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، قهرمانی نماینده دادستان گفت: در پرداخت‌های بدون حساب و کتاب در شرکت پارسیس‌کیش یک نمونه فلاحتیان بوده است و وقتی مستندات خودشان را بررسی کردیم، متوجه شدیم که شبنم نعمت‌زاده نیز 5 میلیون درهم بدون مصوبه از پارسیس‌کیش در زمان دیواندری و ابوالحسنی گرفته است.

وی ادامه داد: البته این پول تسویه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قهرمانی در ادامه اظهار کرد: براساس اسناد ارائه شده در مرحله تحقیقات مقدماتی از سوی شرکت امرالد 226 میلیون درهم به حساب فلاحتیان واریز شده که البته ابوالحسنی 10 میلیون درهم آن را کم می‌کند ولی ما براساس مستندات صحبت می‌کنیم.

نماینده دادستان گفت: از این مبلغ 110 میلیون درهم تسهیلات و 116 میلیون درهم به عنوان فعالیت کارگزاری به حساب فلاحتیان واریز شده است که البته این فعالیت کارگزاری نیز دارای ابهام است.

وی افزود: در حالت معمولی افراد برای تسهیلات ابتدا به شعبه بانک مراجعه کرده و سپس تسهیلات درخواست می‌کنند در مرحله بعدی اعتبارسنجی می‌شود و اگر مشکلی نباشد موضوع به هیئت مدیره رفته و هیئت مدیره آن را مصوبه کرده و پرداخت تسهیلات را با شرایطی به شعبه بانک ابلاغ می‌کند.

وی توضیح داد: اولین سوال از آقای دیواندری این است که درخواست فلاحتیان خطاب به بانک بوده بنابراین چرا این درخواست شرکت زیرمجموعه ارجاع داده شده است؟

نماینده دادستان تاکید کرد: زمانی رعایت شرایط و عرف بانک نیاز نیست که تسهیلات پرداخت شده ناشی از فعالیت خود شرکت باشد، اما وجوه پرداخت شده به فلاحتیان پول بانک بوده بنابر این اعطای این پولها تابع مقررات بانکی است.

وی با تاکید بر اینکه پرداخت تسهیلات فلاحتیان مصوبه ندارد، اظهار کرد: شرکت پارسیس ‌کیش چطور برای موارد دیگر مانند خرید خودرو برای مدیرعامل مصوبه هیئت مدیره را دارد، اما برای پرداخت 110 میلیون درهم یک مصوبه نمی‌گیرد؟ در حالی که باید مصوبه می‌شده است.

قهرمانی ادامه داد: پرداخت تسهیلات فلاحتیان قرارداد هم ندارد. آقایان قراردادی را ارائه کردند که فقط خود فلاحتیان امضا کرده است. در عرف بقالی هم چنین چیزی وجود ندارد چه برسد به عرف بانکی که فقط یک طرف قرارداد را امضا کند.

وی توضیح داد: ضمن اینکه قرارداد امضا شده به تاریخ 21 آبان سال 93 است و فلاحتیان در تاریخ 11 اسفند سال 93 به عنوان وثیقه ارائه کرده که باز هم وثیقه نبوده بلکه وکالت داده است که ملک من در رهن قرار دارد و اگر می‌توانید آن را از رهن خارج کنید و به عنوان وثیقه بردارید. سهام پست‌بانک نیز به عنوان وثیقه در تاریخ 15 تیر سال 95 یعنی دو سال بعد ارائه شده است. آیا اینگونه تسهیلات می‌دهند؟

نماینده دادستان تهران در ادامه افزود: آقایان می‌گویند این وجوه بابت تسهیلات نبوده بلکه سرمایه‌گذاری بوده است. این چه نوع سرمایه‌گذاری است که پول را فلاحتیان می‌دهید تا دیون خود را در بانک ملت تسویه کند. فلاحتیان 30 میلیون دلار گرفته که 25 میلیون دلار آن را تسویه کرده و 5 میلیون دلار را خودش برداشته است.

قهرمانی همچنین به فعالیت کارگزاری اشاره کرد و گفت: از 226 میلیون درهم پرداختی به فلاحتیان 116 میلیون درهم فعالیت کارگزاری بوده است این در حالی است که در فعالیت کارگزاری با سایر شرکتها که به دلیل مسائل امنیتی اسم‌شان رانمی‌برم تمام سختگیری‌های لازم صورت گرفته و حتی علاوه بر انعقاد قرارداد کارگزاری مصوب شده که اعضای هیئت مدیره پارسیس‌کیش سهامدار شرکت الف شوند اما در مورد فلاحتیان هیچ قرارداد کارگزاری وجود ندارد و فلاحتیان پولها را دریافت کرده و دیون ملت را تسویه کرده است. تمام مقررات را در رابطه با شرکت الف رعایت کردید اما چرا در رابطه با فلاحتیان رعایت نکردید.

وی افزود: آقایان می‌گویند وظیفه ما استعلام نبوده بلکه اعلام بوده است در حالی که مصوبه شورای عالی امنیت در استعلام از وزارت اطلاعات تاکید کرده است.

وی اضافه کرد: ابوالحسنی می‌گوید هر 15 روز یک بار به مدیر امور بین‌الملل پارسیان گزارش می‌داده و آنها در جریان بودند، اما وقتی گزارشها را نگاه می‌کنیم می‌بینیم همه آنها تکراری است و فقط نوشته شده "پولها تحت ریسک کنترل شده است". پولی که به این شکل فاجعه‌آمیز به فلاحتیان دادید تحت لیست کنترل شده است که تاکنون وصول نشده است؟

قهرمانی تصریح کرد: در پارسیس‌کیش یک بخشی مربوط به فلاحتیان است و وقتی مستندات خودشان را بررسی کردیم متوجه شدیم که در زمان دیواندری و ابوالحسنی به شبنم نعمت‌زاده نیز 5 میلیون درهم بدون مصوبه پارسیس‌کیش پرداخت و این پولها تسویه شده است..

نماینده دادستان تهران گفلت: ابوالحسنی نامه‌ای خطاب به مدیر امرالد دارد و از او می‌خواهد مهر امرالد را به همراه 200 سربرگ ارائه کند. این در حالی است که شما چه کاره بودید که مهر امرالد را می‌گرفتید؟

وی گفت: احدی مدیر امرالد هم خطاب به ابوالحسنی نامه داده و گفته مهر و سربرگ امرالد دست شماست. جالبتر اینکه ابوالحسنی نامه‌ای به مدیر امرالد نوشته و گفته از فلاحتیان وثیقه گرفتیم و هیئت مدیره پارسیس‌کیش پرداخت را به فلاحتیان را مصوبه کرده بنابر این شما با او قرارداد ببیندید در حالی که کدام مصوبه را گرفته بودیم؟

قهرمانی تاکید کرد: دیواندری، سعادتی و ابوالحسینی باید درباره این 116 درهم توضیح بدهند و بگویند که کجاست؟ اظهارات فلاحتیان مقرون به واقعیت است که گفته 110 میلیون درهم را برداشته و بقیه را برنداشته است. از آقایان می‌خواهیم مستندات فعالیت مجاز تراستی را ارائه بدهند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دادگاه شبنم نعمت زاده پرونده بانک ملت شرکت پارسیس کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۲۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گفته مقام مسئول بانک مرکزی از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر ( حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

مصطفی قمری‌وفا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها در موضوع نهضت ملی مسکن اظهار داشت: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی، تا تاریخ 16‏/02‏/1403 ‌از تعداد یک‌ میلیون و 752 هزار و 978 نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد 411 هزار و 60 نفر ‌تا تاریخ یادشده به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات موصوف مراجعه نکرده‌اند.

سهم 18 بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن، همچنان صفر + جدول

 

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی ادامه داد: از تعداد یک‌ میلیون و 341 هزار و 919 نفر‌ متقاضی که جهت اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند، تعداد 470 هزار و 508 نفر (در حدود 35 درصد از مراجعه کنندگان) بنا به دلایل مندرج در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک مورد نیاز، نداشتن وثایق قابل ‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و غیره، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف هستند.

قمری‌وفا تصریح کرد: در این راستا، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد 871 هزار و 861 نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد 802 هزار و 804 نفر (در حدود 92 درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ 2،678 هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد 624،468 نفر و به مبلغ 1،337 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد